ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ-Π4

ΕΤΑΙΡΕΙΑ AKSIONTECH

  • 10.00-13.00
  • ΑΙΘΟΥΣΑ Β
  • ΑΤΟΜΑ 25
  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 30€

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ : ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, DDS MOMed, ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ, DDS, ΛΙΑΠΗΣ ΗΛΙΑΣ DDS, CDT

Στο πρακτικό σεμινάριο της εταιρίας Aksiontech, θα γίνει εκτενής αναφορά και επίδειξη του συστήματος Iphysio Profile Designer 3 in 1 και του scanner Medit I700. Ειδικότερα:

  • Παρουσίαση ανατομικού προφίλ ανάδυσης, αναγκαίο για εμφυτεύματα με καλή πρόγνωση και μακροβιότητα.
  • Πώς η ψηφιακή καθοδήγηση τοποθέτησης εμφυτευμάτων και η ψηφιακή αποτύπωση σε Iphysio βελτιώνουν, απλοποιούν και κάνουν πιο ευχάριστη όλη τη διαδικασία για τους οδοντιάτρους και τους ασθενείς.
  • Παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του καινοτόμου ψηφιακού συστήματος Iphysio και του κορυφαίου ενδοστοματικού scanner Medit.
  • Αναφορά στα πλεονεκτήματα του ψηφιακού σχεδιασμού και χρήσης των χειρουργικών ναρθήκων στα πλαίσια της πλήρως καθοδηγούμενης ψηφιακής εμφυτευματολογίας.
  • Hands on στο σύστημα Iphysio και live επίδειξη του scanner Medit.

 

ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ DDS MOMed

Αποφοίτησε από το τμήμα της οδοντιατρικής του ΑΠΘ το 2005. Κατά τα ετη 2010-2011 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο του Muenster στη Γερμανία με αντικείμενο την χειρουργική στόματος και την εμφυτευματολογία και παρέλαβε τον ακαδημαικό τίτλο Master of Oral Medicine in Implantology. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη από το 2006 .Βασικότερο αντικείμενο ενασχόλησης είναι η εμφυτευματολογία, αναπλαστικές τεχνικές με τη χρήση αυτόλογου οστού και η ψηφιακή οδοντιατρική. 


 

 

 

ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ, DDS

Έχει αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ(2009) και το Πανεπιστήμιο Δυτ.Αττικής, Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας (2003). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, όπου διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο για 12 χρόνια. Το 2013 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας (Advanced) στο Πανεπιστήμιο της Μόντενα και Reggio Emilia. Έκτοτε η κλινική του πρακτική επικεντρώθηκε κυρίως στην προσθετική και την εμφυτευματολογία. Άρχισε να χρησιμοποιεί το καινοτόμο σύστημα iPhysio το 2019 και αποτελεί έναν από τους πρώτους οδοντιάτρους επαγγελματίες στην Ελλάδα που με τη γνώση και την εμπειρία του υποστηρίζει κλινικά μέσω της Aksiontech όσους οδοντιάτρους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χειρουργικό πρωτόκολλο. 


 

 

ΛΙΑΠΗΣ ΗΛΙΑΣ DDS, CDT

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2009 αποφοίτησε από τη σχολή Οδοντικής Τεχνολογίας και συνέχισε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική σχολή όπου, αποφοίτησε το 2015. Από την αποφοίτησή του και έπειτα έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων-τόσο πρακτικών όσο και θεωρητικών- με κύρια θέματα μεταξύ άλλων αυτά της αισθητικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής. Από το 2016 διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Ίλιον, με κύρια ενασχόληση την οδοντιατρική εμφυτευματολογία και την αισθητική οδοντιατρική. Από τον Μάρτιο του 2020 συνεργάζεται με την Coltene και παρουσιάζει σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα σε θέματα αισθητικής οδοντιατρικής. Αναζητώντας την επιστημονική τεκμηρίωση, ανακάλυψε το ενδιαφέρον του για την οδοντιατρική φωτογραφία, έναν τομέα άρρηκτα συνδεδεμένο με την αισθητική εν γένει."